Jara Heyrick

Jara Heyrick

Psychologe

Eenieder van ons bezit de kracht om bepaalde obstakels te overwinnen en op die manier een gelukkiger leven te leiden. Als psycholoog wil ik daar graag bij helpen. Heb je het gevoel dat je het allemaal niet meer goed weet, dat je vastzit in bepaalde patronen, je niet goed in je vel zit of gewoon wat orde op zaken wil krijgen? Dan zit je bij mij aan het juiste adres!

Met mijn open mindset en luisterend oor hoop ik een veilige omgeving aan te bieden waar je in alle vertrouwen uw verhaal kan brengen. Het clientgerichte aspect staat voor mij centraal. Dit wil zeggen dat er steeds vertrokken wordt vanuit de beleving, het persoonlijk verhaal en het tempo van de cliënt.

Tijdens de eerste gesprekken is het belangrijk een beter zicht te krijgen op dat verhaal (alsook de contextfactoren in kaart te brengen). De noden, moeilijkheden en hulpvraag worden samen verkend. Daarnaast worden ook de sterktes en reeds aanwezige hulpbronnen in de verf gezet. Van hieruit wordt een behandelplan op maat aangeboden.

Ik hoop als psycholoog de persoon te zijn waarbij je jouw masker kan afzetten en waarbij hoog opgebouwde muren afgebroken kunnen worden. Ik wil samen met jou op zoek gaan naar het juiste evenwicht om opnieuw voluit te kunnen leven. Want dat kan!

Wie kan bij mij terecht?

Tieners, jongvolwassenen alsook volwassenen.

Met wat kan je bij mij terecht?

Allerlei moeilijkheden/problematieken (o.a. laag zelfbeeld, depressieve gevoelens, verslavingen, angstklachten, eetstoornissen, de weg kwijt zijn, gedragsproblemen, negatieve gedachten, weinig levenslust, …).

Twijfel zeker niet om mij te contacteren voor een afspraak. Dit kan zowel telefonisch als via mail.

Bel 0496 33 16 44 of via e-mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

23 juni 2020

Tags

Psychologe