Christoph De Smet

Christoph De Smet

Therapeutische massages

Door het toenemende aantal massage- en therapievormen weet je vaak niet meer wat echt goed bij jou past of wat jij op een bepaald moment het best zou kunnen gebruiken. Daar wil ik je graag bij ondersteunen!

Massagetherapie is een unieke therapie waarin verschillende massages en therapieën elkaar aanvullen en kunnen versterken. Iedere mens is uniek, maar door gebruik te maken van verschillende massagetechnieken kan ik de massage perfect op jou en je noden afstemmen.

Daarbij maken we onder andere gebruik van:

  • Sportmassage: bv. tijdens periode van opbouw voor piekprestaties, specifiek opbouwend voor wedstrijden, losmasseren na wedstrijden, zo nodig met diepere werking, met opvolging, …
  • Detecteren van de spanningszones: door functioneel onderzoek en spanningspunten (‘trigger points’): indicaties en contra-indicaties van mogelijke behandeling.
  • Dieptemassageperiodeskunnen worden afgewisseld met zachte massagetechnieken om het weefsel wat rust te gunnen.
  • Relaxatiemassage: ontspanning behoort tot onze essentiële levensbehoeften om gezond en gelukkig door het leven te gaan. Gun jezelf een IK-moment. Een ogenblik waarop jij alle aandacht krijgt die je verdient.

Als voormalig competitiesporter, met een brede en jarenlange ervaring en na diverse opleidingen als massagetherapeut, kan ik jou de meest geschikte behandeling bieden.

Werkwijze:

Tijdens de eerste afspraak starten we met een kort verkennend gesprek van enkele minuten. Daarbij bekijken we ook samen welke van bovenstaande behandelingen het best past bij uw behoeften en/of klachten – op dat moment.

Zaterdag: van 8u30 tot 12u30 - na afspraak.

Afspraken worden telefonisch of via e-mail gemaakt. Contacteer mij voor verdere info.

Datum

06 december 2018

Tags

Therapeutische Massages