Yun Liu

Yun Liu

Ervaringsdeskundige in de Gezondheid

Voordat ik u vertel over de gezondheidszorg waarin ik werk, wil ik u eerst iets over mezelf vertellen, zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Mijn naam is Liu Yun. 23 jaar geleden kwam ik vanuit China naar België omdat ik met een Belg getrouwd ben. Zoals iedereen die een beter leven wilden, begon ik onmiddellijk te studeren en werken. Ik behaalde twee masterdiploma’s van de Faculteit Literatuur en Economie van de Universiteit Gent. Jaren lang werk ik als beëdigde vertaler en tolk Chinees-Nederlands en gids voor Toerisme Vlaanderen, en geeft ook les in Chinees.

Ondertussen ben ik al getransformeerd tot een ervaringsdeskundige in de gezondheidsindustrie. Met goeie wil en passie promoot ik krachtig nieuwe hightech homeopathische natuurlijke producten om mensen te helpen.

Twee jaar geleden, toen de Covid19 pandemie uitbrak, maakten mensen zich zorgen over hun gezondheid en werk, en ze waren onzeker over de toekomst. Spijtig kan ik ook niet ontsnappen. Bij toeval hoorde ik van een vriendin over de Somaderm gel van het bedrijf NewULife in de Verenigde Staten. De bijzondere manier waarop men Somaderm mag gebruiken en de effect daarvan trok me onmiddellijk aan. ik heb het meteen besteld. Toen ik en mijn familie en vrienden zeer voor de hand liggende resultaten hadden bereikt, besloot ik dit product actief te delen om meer mensen te helpen. De feiten hebben bewezen dat het inderdaad degene is die er baat bij heeft.

NewULife is een “Hormone Health Company” dat hoopt mensen te helpen een algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid te bereiken door middel van natuurlijke, effectieve en veilige producten. De Somaderm Transdermale Gel die ik u aanbeveel is een uitstekend innovatief product. U hoeft niet in te slikken of drinken, maar wel krachtig door de huid wordt opgenomen.

Als je de rest van je leven een goede nachtrust wilt, en je wilt elke ochtend energiek zijn....
Als je heel weinig eet of zelfs honger hebt, word je nog steeds dik en opgeblazen...
Als je valt of licht wordt geduwd, breek je dan je arm en been….
Als je in de zomer ook koude handen en voeten hebt, voelt je je altijd bevroren….
Als je in de menopauze zit, en opvlieger en nachtzweten hebt….
Als je dure huidverzorgingsproducten gebruikt, kruipen er al vroeg rimpels en vlekken op je gezicht...
Als je de deuren van het ziekenhuis bijna plat loopt, veel geld hebt uitgegeven en talloze fysieke en mentale problemen hebt geleden, en je dokter kan je alleen maar zeggen “C'est la vie”.....
…….
Noem maar op, zoveel “als”…. ☹

De kans is groot dat er iets mis is met je endocriene systeem!

Mocht je nog altijd een beter levenskwaliteit verlangen, nodigen we je van harte uit om Somaderm met ons te ervaren. Somaderm zal een geweldige oplossing zijn!

Als ervaringsdeskundige geef ik je tijdig hulp en advies, draag ik de kennis en ervaring die ik heb opgedaan door duizenden mensen in het verleden te helpen zoveel mogelijk aan je op en help ik je om een algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid te bereiken.

Voor meer informatie, zie website: 606725.newulife.com.

Benieuwd om te bestellen? Klik "join" of scan:

QR code Newulife

Bij bestelling krijg je een gratis spin hoofdmassager en nog meer...


Bel 0472 412 965
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Datum

24 september 2022

Tags

Gezondheidsdeskundige