Lotte Joos

Lotte Joos

Psychologe

Zin in een goeie babbel?
Wil je jezelf beter leren kennen?
Nood om even te onthaasten?

Er wordt veel van ons verwacht. Het voelt soms alsof ons leven als een trein voorbij raast. We proberen ons aan zo veel dingen tegelijk vast te klampen dat we soms het gevoel krijgen de grip te verliezen. Het enige wat we dan kunnen doen is even op de rem gaan staan om onze trein te laten vertragen of zelfs helemaal tot stilstand te brengen.

Trager leven geeft ons tijd om stil te staan bij wat we nu zelf écht belangrijk vinden. Bewustwording. Dat is niet makkelijk, want rondom ons raast alles natuurlijk gewoon door. Je moet zo veel dat er amper tijd is om stil te staan bij wat je nu eigenlijk zelf wil.

In mijn praktijk moet niks. Je mag vrijuit praten over wat er bij jou leeft. Er is tijd. In dialoog met mij lukt het je misschien om alles op een rijtje te zetten en stap voor stap je eigen trein terug meer onder controle te krijgen. Je kan nieuwe inzichten opdoen of vindt misschien dat laatste duwtje dat je nodig had om een nieuw spoor in te slaan.

Heb je het gevoel dat alles eigenlijk wel vlot loopt, maar wil je gewoon jezelf nog wat beter leren kennen? Ook dan ben je heel welkom. Samen bekijken we wat een begeleiding voor jou kan betekenen.

Wie kan bij mij terecht?

(Jong)volwassenen vanaf 18 jaar kunnen met eender welke hulpvraag bij me terecht. Ik vind het belangrijk dat je bij mij je verhaal kan doen zonder schroom. Er zijn geen taboes.

We gaan in dialoog en hebben we het over wat jij nu nodig hebt. Ik beloof geen pasklare antwoorden, maar verzeker je wel dat ik met de grootste zorg naar jouw verhaal luister. Door nieuwe inzichten en perspectieven te bieden, probeer ik je te helpen bepaalde gebeurtenissen vanuit een andere hoek te bekijken en nieuwe betekenissen te geven. We doen dit allemaal op jouw tempo en natuurlijk met respect voor jouw eigenheid als persoon.

Voor extra info over mij of mijn werkwijze kan je terecht op mijn website of mag je me altijd contacteren via onderstaande gegevens. Jouw aanmelding gebeurt bij voorkeur via het contactformulier op de website, maar mag gerust ook per mail of telefonisch.

www.psycholooglottejoos.be
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Bel 0496 07 08 13

Datum

11 juli 2021

Tags

Psychologe