Sarah De Backer

Sarah De Backer

ICF gecertificeerd coach & antropoloog

Durf denken in mogelijkheden! vat de essentie van loopbaanbegeleiding, professionele en persoonlijke coaching samen. Coaching vormt vaak een eerste stap in het proces van persoonlijke verandering.

Tijdens loopbaanbegeleidingstraject gaan we aan de slag met jouw professionele vragen.

We brengen met z'n allen veel uren door op, rond en met het werk. Zorgen, stress, conflicten, een gebrek aan of net teveel uitdagingen op het werk zinderen vaak ook na wanneer we thuiskomen. Ze hebben een impact op onze relaties, op je fysieke en mentaal welzijn. De impact van loopbaancoaching gaat met andere woorden verder dan het werk!

  • Geeft je job veel energie en wil je er nog meer uithalen?
  • Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging?
  • Voel je je gestresseerd of net futloos door je werk?
  • Ben je op zoek naar een balans tussen werk en privé?
  • Wil je weten welk werk echt bij je past, waar je goed in bent?
  • Zou je graag starten als zelfstandige? Of je zaak verder uitbouwen?
  • Worstel je met problemen op het werk die je niet meteen weet aan te pakken?
  • Ben je lange tijd ziek geweest en wil je graag op een goeie manier terug beginnen werken?

Heb je een van bovenstaande of nog een andere werk gerelateerde vraag, dan is loopbaanbegeleiding misschien iets voor jou! Tijdens loopbaancoaching krijg je gedurende 4 tot 7 uur ondersteuning om jezelf en je loopbaan verder te ontwikkelen. Jouw noden vormen het vertrekpunt om problemen om te buigen tot leerdoelen, om je professionele ambities scherp te stellen, om te ontdekken wat je professioneel al dan niet wil. Tijdens het traject verken je je eigen mogelijkheden, durf je grenzen te verleggen, nieuwe en andere perspectieven te ontwikkelen.

Loopbaanbegeleiding is gesubsidieerd door de Vlaamse overheid wat loopbaanbegeleiding zeer betaalbaar maakt! Neem contact op om hierover meer informatie te ontvangen.

Persoonlijke coaching

Zijn er doelen die je in je leven wilt bereiken en kan je een duwtje in de rug gebruiken? Of sta je voor een belangrijke keuze en krijg je niet helemaal scherp waar je zou voor gaan? Dan kan een persoonlijk coaching traject helderheid scheppen. Tijdens de sessies vertrekken we steeds vanuit jouw gedachten, ideeën en gevoelens om aan jouw persoonlijke ontwikkeling te werken. Via gerichte vragen en diverse methodieken onderzoeken we thema’s die binnen jouw leven spelen om te komen tot een plan van aanpak op basis van jouw waarden en drijfveren. Je staat gericht stil bij je leven, je gezin, je werk, … en ontdekt waar je naartoe wilt in de brede context van je leven. Je blikt terug, je durft vooruit kijken, maar vooral vanuit wat er vandaag aanwezig is keuzes te maken en de volgende stap te zetten.

Bel 0474 53 60 06
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.enroute.be

Datum

25 juli 2020

Tags

Coach (PCC niveau) & loopbaanbegeleiding