Team

Dr. Cedric Robbrecht

Dr. Cedric Robbrecht

Orthopedisch Chirurg

Specialisaties
  • Schouderchirurgie
  • Hand- pols en elleboogchirurgie
  • Traumatologiee
  • (Kinder)orthopedie

Mijn specalisme gaat uit naar de aandoeningen van de schouder, elleboog en hand. Deze aandoeningen heben vaak het gevolg dat ze dagelijkse handelingen verstoren, zoals in het huishouden, beroep, sport of hobby.

Daaruit volgt dat ik streef naar een gepersonaliseerde aanpak, waarbij de behandeling zoveel mogelijk wordt afgestemd op de noden en verwachtingen van mijn patiënten.

Als het nodig is, kan een operatie de beste mogelijkheid bieden. Zo verricht ik kijkoperaties in de schouder, elleboog en pols ter behandeling van pees- en kraakbeenletsels.

Ook het behandelen van fracturen en ligamentletsels behoort tot mijn vakgebied.

Bij artrose, zoals vaak voorkomt in de schouder en de duim, is het plaasten van een prothese een goede en betrouwbare oplossing.

Door continue bijscholing via internationale congressen wordt steeds gewerkt volgens de nieuwste inzichten en technieken, waardoor het herstel bevorderd wordt.

Datum

12 juni 2020

Tags

Orthopedisch Chirurg

Thuisverpleging

Wendy

Bel: 0473 83 06 70

Kathy

Bel: 0478 24 67 00

Osteopaat - Kinesist

Logopedist

Therapeuten & Coaching

Daan De Bock

Bewegingsdeskundige

Huid- & Gelaatsverzorging

Hilde Bodyn

Schoonheidsspecialiste

Podoloog - Medische Pedicure

Thuisverpleegteam
Thuisverpleegteam
Het thuisverpleegteam van Medisch Centrum Horebeke biedt u een deskundige thuisverpleging die aansluit bij uw noden. We staan continu met 9 ervaren verpleegkundigen voor u klaar om u alle verzorging op maat te geven.