Dr. Sarah Van Laer

Dr. Sarah Van Laer

Huisarts

Dr. Sarah van Laer is huisarts sinds 1996 (UGent) en richtte de multidisciplinaire praktijk De Cocon op. Ze was tevens 20 jaar actief in de palliatieve thuiszorg en heeft bijzondere interesse in pijnbehandeling en de traditionele Chinese geneeskunde.

Het praktijksecretariaat, waar u terecht kan voor afspraken en info, is iedere werkdag geopend tussen 8.30u en 12u. Enkel voor dringende gevallen (geen info, geen afspraken,…) kan u ook tussen 13 en 18 uur telefonisch contact opnemen. Probeer afspraken evenwel zoveel mogelijk online te boeken via onderstaande link.

Niet-dringende vragen stelt u best per mail, die we binnen de 3 werkdagen zullen beantwoorden. Voor voorschriften, invullen van attesten,… dient u steeds een afspraak te maken.

Buiten onze dagelijkse openingsuren, of tijdens het weekend of ’s nachts, of tijdens ons verlof kan u steeds terecht bij een arts van uw keuze, bij de wachtdienst van uw regio of voor echte urgenties op de dienst spoedgevallen van de ziekenhuizen in de regio.

Wachtdienst Horebeke – Maarkedal – Mater: 055 30 40 30
Wachtdienst Oudenaarde: 055 30 04 05

Boek uw afspraak online
0468 06 41 01
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.doktervanlaer.be

Datum

31 december 2018

Tags

Huisarts